28 June 2011

. : Happy Besarday Cik Kucing !




Okay , freaking busy kat sini . Internet pun sangat lambat . Membuatkan aku cukup meluat untuk berblogging secara tegar lagi . Tapi hari nie dapat jugak aku curi-curi masa nak update . Terima kasih Encik Broadbengg ^^




24 Jun 2010 . Hari Jumaat . Seperti biasa hari cuti di negeri Terengganu . Pagi yang rasa macam malas gila nak mandi . Aku tak tahu la kenapa . Mungkin masih sejuk . Miki pun seakan-akan masih minta dipeluk . Tersenyum sorang-sorang pulak teringat Encik Ben malam tadi . Haishh . Thanks for everything sayang . First time masa birthday saya , saya ada awak :)



Hari cuti . Hari yang bosan lagi . On facebook laa , wahh . Penat la pulak nak reply dekat 300 post kat wall . Hehe . Gila rajin kan aku reply satu-satu ? Aku memang macam nie . Even beribu pun aku tetap jugak reply sebab aku appreciate kawan-kawan aku yang wish . Setahun sekali je , tak apa laa . Even diorang wish sebab ada reminder kat tepi tu . Hehe !



Inilah Cik Nazira yang semakin menjadi bualan hangat tersebut . CEHH !



Lapar la plak . Apa lagi . Makan megi ah ! Malas nak turun bawah sorang-sorang . Aihh, birthday girl makan megi je ? Hehe . Kalau kat umah , mesti mama da kish wish happy birthday . Then makan kat luar . Antara faktor aku tak suka cuti - membuatkan aku makin malas + malas turun makan . Aku biasa keluar kalau ada orang ajak je . Apa aku buat siang hari tu ? Online + tengok movie + melukis . Semuanya sorang-sorang . Nak edit gambar-gambar yang aku dah shoot , skrin laptop aku tak berapa elok . Tunggu masa untuk ditongsampahkan .



Aku dah tak ada hati nak repair . Aku cuma nak baru . Dah la jadi graphic student , memang tak sepatutnya laptop aku berkeadaan begini . Serius aku sangat-sangat memerlukan yang baru . Err, sempena birthday aku nie tak ada ke yang sudi sedekah aku laptop baru ? *buat muka kucing*







Shera pulak masuk bilik .

" Kau nak keluar tak malam nie ? "

" Bole jugak . Lapar laa aku makan megi je ."

" Okey pukul 8 tau . Dengan Amir and Putra je kot. "


Okey la , at least malam aku tak bosan . Keluar dengan diorang nie . Tenkiu Shera sebab belanja aku pizza ! Excited aku sebab dah lama tak celebrate birthday . Hehe . And one more thing jangan panggil aku kakak . SOPAN SANGAT DOE ! Haha . Btw , aku suka gila tengok ko dengan Amm :P


Thanks to Amir , Putra, Amm sebab dengan rela hati menjoinkan diri untuk makan walaupun ko awal-awal dah cakap tak nak makan pizza dan terbukti itu semua dusta . Haha . Thanks jugak kat Suriana sebab bagi aku present . Bertahun dah aku tak dapat present . Hehe . Mana taknya . Birthday ke tak tetap terperap je kat rumah . Thanks again to Shera sebab buat post sempena birthday aku . So kalau korang nak tengok gambar-gambar boleh la korang menghendap blog beliau :D


THANKS ALL . Sayang korang sebab tak baling aku dengan tepung or telur segala :P




4 comments:

hazim Hanis said...

Katakan MEOW sebelum komen ! : so meow... hehe3..... so lepas nie adik xley pnggl "kakak" ag kew..??? hahahhaha..... sory adik xde bnda nak d bg... :)

shera shasha said...

terharu. sob.sob.

tapi, ta suke bile part Amm tu ! minta dijauhkan laa. haha !

NURUL NAZIRA said...

@hazim Hanis : klaw adik bole la panggil kakak.. hehe ! adik wish je da cukup da.. :D

NURUL NAZIRA said...

@shera sasha : okay what !! haha !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...