31 March 2011

. : Fenomena Simbol Pelik ?



Korang dah tau pasal nie ?











Macam-macam rumors aku dah baca . I just like.. wudehell ?! Ada yang cakap tiba-tiba simbol tu keluar kat lappy skrin selama 5 saat lepas tu hilang . Ada yang dapat dalam inbox handphone tapi tiba-tiba mesej tu hilang jugak . TV pun ada , tapi aku tak tau la sebab aku jarang tengok TV . Kat tempat pelik-pelik banyak la benda-benda gini , stone hedge ke hape . Aku lufe plak .Tak kurang jugak yang keluar kat newspaper hari nie :














Gimik apa nie semua ? Dari research yang aku buat tadi , mungkin ada beberapa sebab :



  • April Fool semata-mata .
  • Ramalan tentang Bio War yang akan meletus pada 11 September 2011 (seperti yang kononnya diramal oleh mamat Illuminati nie)
  • Petanda alien sukakan Malaysia (ala-ala cerita Battle of Los Angeles tu) .
  • Teknik marketing untuk filem hebat tahun ini , The Infection . Mungkin ?
  • Photoshop saje-saje . Bagi takut .









Dialog hantu Kak Limah:


  1. Ni mesti kaki DVD ni .
  2. Nampak sangat menipu .


P/S : Aku baru layan movie World Invasion : Battle Los Angeles . Terbaik ouh !



8 comments:

IJAT360 said...

haha.."mesti kaki tengok dvd ni" haah ek perasan jugak bende alah ni..strategi marketing kot..

Adha said...

gimik je ni...x kan la newspaper tu x perasan masa tgh cetak...

NURUL NAZIRA said...

yeapp ! macam konspirasi terancang . tapi takley nak cakap ape jugak laa.. kite tak tau an ?

Solihin Zubir said...

eh.. yg kt atas tu gunung keriang.. kt Alor Star je tu.. nak pi check lah japgi.. btol ke x.. heheh..

NURUL NAZIRA said...

haa.. betol laa kat kedah ! cepat2 pegi check.. hehe.. pastu gitau kat sini :P

nelly said...

la ..ingatkan betul2 ..
=p

Pembawa_Wacana said...

setiap kehidupan ada bentuk simbol nya... setiap kehidupan ada bentuk molekulnya....

chiro said...

eah .. bendi nih memain kott .. dah 2 kali dah i ternampak benda ni kat tv .. tv3 . first masa iklan sebelum apbbh start .. second .. 2 hari selepas tu .
pergh time tertengok kan .. dah menggeletar dah . sebab before tu terbaca kat blog nih . huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...