08 November 2010

. : Suai Kenal Blogger . . Berminat ?




Thanks kepada Encik Blogger yang otai , Abang Ben Ashaari sebab sudi buat segmen nie :)


Diakui aku sangat baru dalam dunia blogging . Yea , blog nie memang dah lama wujud . Tapi baru nie je aku kemas-kemas semua . Buang segala habuk , sawang labah-labah kat blog nie , gilap-gilap semua bagi cantik la sikit kan . Korang yang datang nie pun tak la sakit mata segala bila melawat .


Untuk korang semua yang sudi datang melawat blog aku yang tak seberapa nie , terima kasih banyak-banyak ! Kalau korang rasa suka dengan blog aku nie , korang boleh follow . Insya-Allah aku akan follow korang balik . Kalau korang rasa entry aku cambest , korang klik la iklan Nuffnang aku kat sebelah bawah kanan tu sebagai tanda menghargai entry yang aku tulis (eceh!) . Kira macam upah aku jugak la kan kan ? Hahak .




P/S : Ada sape-sape nak join ? Harus terjah ke SINI .



16 comments:

Lelaki Ini said...

wah...
salam perkenalan!
lepak sinieyH!

ezan said...

singgah di sini, melawat tuan rumah :)

zacky ~786~ said...

hye.~ terJah sini..!! ;)

alieff said...

sudah follow sini...
salam kenal dari alieff ye... :)

Siapa lebih gila?

Azrul Hisham said...

saya datang guling2 dari blog ben (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

piKOk said...

salam kenal dari PiKOk..=D

suziesanji said...

salam perkenalan dari suziesanji =)

mira the monster said...

hai kawan baru..
selamat berkenalan

momochan said...

hello :)

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com/

Awangku Johan said...

salam perkenalan n follow blog kamu ya

Ben Safwan said...

salam pekenalan yee..Ba fasa 6..

rieyana ynn said...

meow...meow...hikhik...dr blog ban...;d

IBU WAFIQ said...

salam kenal..akak dah dj follower ke 72..singgah blog akak yer...;-P

g0m0k9enDek said...

singgah belog comel kamu~

.::cEriTeRa HatiKu::. said...

salm perkenalan..comel blog nie=)
snggah dari blog ben ashaari..
jmpt la ke blog sye=)
http://crystalviolet89.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...